GAZETELERDEN

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

GAZETELERDEN

Mesaj  Admin Bir C.tesi Ara. 25, 2010 2:03 pm

1. YÜZÜK VAJİNAMDA KALDI
>
> Haydar Hocam yardım edin. 29 yaşında evli
> kadınım, önceki gün evde tek başıma mastürbasyon
> yaptım. Sonra fark ettim yüzüğüm parmağımda değil.
> Akşam sancı başladı. Eşim ilişki istiyor, ben
> kaçıyorum. Şimdi ne yapacağım?
>
> CEVAP: Sevgili okurum. kesinlikle vajinada kaldı.
> Ilık su ile çıkar. Gerekirse sıcak su dolu leğenin
> içine otur. İçine vazelin sık, biraz ıkın, zıpla, o
> kendiliğinden düşer. (17 Aralık)
>
> 2. PREZERVATİF YERİNE ÇORAP KULLANDIK
>
> Sevgilimle cinsel ilişkiye girdik ama o anda
> prezervatif bulamayınca çorap kullandık. Yine de hamile
> kalır mı?
>
> CEVAP: Ne biçim şey bu? Yaşadıklarınız
> gerçekten tehlikeli ve psikolojik açıdan yıpratıcı.
> Çoraplarını her gün yıkıyor musun, bari oradan teselli
> bulayım. Sorduğun soruya ben değil yukarıdaki
> karışır. Çünkü çorabın gözenekleri fazla. Nasıl
> bir çoraptı? Yün çorap mı, naylon mu, pamuklu mu?
>
> 3. EŞİM KENDİNİNKİNE BENZER BİR ALET GETİRDİ
>
> 40 yaşında kadınım. Eşim 15 yıldır
> Almanya'da çalışıyor ayda-yılda bir
> görüşüyoruz. Geçen yıl ona dert yanınca,
> Almanya'dan bana kendininkine benzer bir alet getirdi.
> Eskiden hareket ediyordu, şimdi etmiyor. Eşime
> soramıyorum, bunu nasıl tamir ettirebilirim?
>
> CEVAP: Değerli okuyucum bu vibratör konusuna ben
> sıcak bakıyorum. Kimseye bir zararı olmayan bu tatmin
> yoluna evet diyorum. Gelelim çalışmamasına. Önce pilini
> değiştir. Yine çalışmıyorsa miadı dolmuştur. Ola ki
> Çin malıysa! Eşine yaz, yenisini yollasın.
>
> 4. SÜPÜRGENİN SAPI ZARIMI BOZMUŞ MUDUR?
>
> 23 yaşında genç kızım. Akşam eve gelirken
> otobüse bindim. Yer olmadığı için ayaktaydım. Birinin
> elinde saplı süpürge vardı. Otobüs sallanınca sapı
> sert bir şekilde cinsel organıma denk geldi. İç
> çamaşırımda kan vardı. Acaba kızlığım bozulmuş
> mudur?
>
> CEVAP: Sevgili yavrum, senin süpürge sapını
> literatürüme ekledim. Süpürge sapıyla olanını ilk
> defa görüyorum. Korkma, kızlık zarın duruyor. O kanama
> başka nedendendir.
>
> 5. VAJİNAMA RAKI YERLEŞTİRECEKLER
>
> 8 yıllık evliyim, çocuğumuz olmuyor.
> Gitmediğimiz doktor kalmadı, en sonunda bir yaşlı teyze
> bulduk. 150 çifti çocuk sahibi yapmış. Özel bir iksirle
> vajinama rakı koyacakmış. 300 lira alıyor. Ne dersiniz?
>
> CEVAP: Yanar, yavrum yanar. Rakıda yüzde 45 alkol
> var. Sevgili okurum onun aklı var da sizinkisi nerede? Sen
> kadına şart koş: Sana yok yakmaz derse, önce sende
> deneyelim, eğer yakmazsa ben sana 500 vereyim de.
>
> 6. AYAĞINA BOŞALDIM HAMİLE KALIR MI?
>
> 15 yaşında gencim, kız arkadaşımın ayağına
> boşaldım. İç çamaşırını çekerken spermler
> bulaştı. İkimiz de çok korkuyoruz, sizce kız
> arkadaşım hamile kalmış olabilir mi?
>
> CEVAP: Değerli okurum, kızın ayağında ne işin
> vardı? Her yer bitti de bula bula ayağını mı buldun?
> Ayak fetişisti misin, yoksa tepişiyor muydunuz? Bakalım
> daha neler duyacağız. Kızım şimdi sözüm sana: Madem
> ayağına boşaldı git yıka, sonra giysene kıyafetlerini.
>
>
> 7. ELLERİM MASTÜRBASYONDAN MORARIYOR
>
> Hocam, ben günde 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum.
> Sonrasında ellerimin derisi kupkuru oluyor, morarıyor.
> Acaba mastürbasyonla mı ilgili?
>
> CEVAP: Yavrum morarmaz mı? Sen böyle gidersen
> yaşlandığında derin saydamlaşır. Sen söz dinle,
> elinin de, damarının da ruhunun da rengini bozma.
> Morartma, mastürbasyonu haftada ikiye indiriver.
>
> 8. EVLİLİK YILDÖNÜMÜM İÇİN ZARIMI DİKTİRMEK
> İSTİYORUM
>
> 28 yaşındayım, evliyim. Geçen yıl evlilik
> yıldönünümüzde kızlık zarımı diktirmiştim. Eşimin
> çok hoşuna gitmişti. Bu yıl yine istiyor. Bunun bir
> zararı var mı? En fazla kaç kez yaptırabiliriz?
>
> CEVAP: Sevgili okurum, sen ittir ittir, sonra git
> diktir. İttir ittir git diktir. O diktirdiğin yer ince bir
> zar. Kocana ne oluyor? Sen tecrübe tahtası mısın?
> İleride şımarır vajinayı da darattıralım derse ne
> yapacaksın?
>
> 9. ALTI BARDAK BALLI SÜT İÇİYORUM
>
> Hocam turizm bölgesinde tezgahtarım. Günde 6
> bardak ballı süt içiyorum. Güzel müşteri gördüğüm
> zaman kendimi tuvalete zor atıyorum. Ama kadınlarla
> ilişkiye giremiyorum. Ne olur bana yardımcı olun
>
> CEVAP: Değerli okurum afiyet olsun be! Delik bi su
> kabına benzedin, yukarıdan giriyor, aşağıdan
> çıkıyor. Olan Türkiye'nin ekonomisine oluyor.
> Tüketiyorsun, üretemiyorsun. Ben ne yapayım be oğlum.
> Allah herkese akıl fikir versin. Elimizden bir şey
> gelmiyor.
>
> 10. İKİ KEZ KAN GELMEMİŞTİ
>
> 22 yaşında bir kızım. Erkek arkadaşımla daha
> önce iki kez ilişkiye girmeme rağmen üçüncü sefer
> benden bir miktar kan geldi. Bu fiziksel bir sorun mu?
>
> CEVAP: Gitti yavrum gitti, galiba gitti. Kızlık
> zarın sana veda etti. Cinsel birleşmenin yolu
> açıldığından sağlık açısından yararlı bir durum.
> Ama doğayla, toplumun değerleri bazen ters düşüyor.
> Evlenmeyecekseniz biraz daha dikkat ve önlem!
>
> YILIN EN İNANILMAZ 5 SORUSU
>
> 5. Bir arkadaşım fazla mastürbasyonun
> sağırlığa neden olduğunu söyledi. Haftada 4
> yapıyorum, hocam sizce sağır olur muyum?
>
> 4. Kendimi tutamayıp sevgilimin yüzüne boşaldım.
> Kulağına sperm kaçtı. İki gündür duyamıyor, kulak
> zarı yırtılmış olabilir mi?
>
> 3. Cinsel organı limon suyuyla yıkamanın faydalı
> olduğunu duydum. Daha gergin ve pürüzsüz yapıyormuş.
> Doğru mu, bir aydınlatın
>
> 2. Bizim köyde prezervatif satılmıyor. Oğlanın
> sünnet düğününden kalan balonları kullanıyoruz. Acaba
> bir zararı olur mu?
>
> 1. Erkek arkadaşımla yeni tanıştık. Bana bir hap
> verdi ve hamile kalmazsın dedi. Adet görmüyorum. Hamile
> olma riskim var mı?
>
> NE DERTLER, NE SIKINTILAR VAR
>
> 18 yaşında genç kızım, mastürbasyon yapınca
> sesim kısılıyor.
>
> İlişkiye girmediğim zaman nereye dokunsam elektrik
> çarpıyor.
>
> Penisim giderek küçülüyor ve inceliyor.
>
> Şu anda 22 santim, cinsel organım gün geçtikçe
> uzuyor.
>
> Sevgilim bakire, birlikte olacağız ama beni kan
> tutuyor.
>
> İddia oynuyorum, kazandığım günlerde
> performansım düşüyor.
>
> Sevgilimle ayakta alıştık. Yatınca tatmin
> olamıyoruz.
>
> 23 yıllık evliyim, her boşalmamda sol gözüme
> ağrı giriyor.
>
> Her boşalacağım sırada kahkaha atıyorum, bir
> açıklaması var mı.
>
> Otobüs sarsıldıkça ereksiyon oluyorum.
> Yolculuklar ıstıraba dönüştü.



(Bunlar bir günlük gazetede yayımlanmış normal(!) bilgilerdir, bakmayın siz +18 koyduğumuza)

Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 5028
Kayıt tarihi : 27/01/08

Kullanıcı profilini gör http://zeka.onlinegoo.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz